Informații livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in tara.

Firma de curierat cu care colaboram, Sameday Delivery asigura livrarea coletelor in orice locatie din Romania.Sameday Delivery presteaza un serviciu ‘’din usa in usa’’, preluand coletul de la furnizor si predandu-l personal destinatarului, la adresa indicata de catre acesta. Durata de livrare este de maxim 48 de ore din momentul confirmarii comenzii online.

Costurile de transport sunt:

  • Costul transportului este de 18 lei pentru Bucuresti, iar pentru provincie taxa de transport este de la 18 lei  + se va percepe o diferenta pentru transportul suplimentar aferent zonelor din afara ariei Sameday Delivery – in functie de numarul de km parcursi.

Plata coletului se face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa indicata de catre dumneavoastra. Suma platita de dumneavoastra catre curier va cuprinde valoarea produselor si costul transportului.

Reducerile se aplica numai pentru produsele aflate in stoc, nu pe cele realizate la comanda! Pentru comenzile cu produsele aflate in reducere,se plateste transportul,indiferent de valoarea comenzii.