Datorita inovatiilor tehnologice si schimbarilor legislative, acest document va fi revizuit, din cand in cand. Prin urmare, le solicitam utilizatorilor sa ia cunostinta de acest document – Termeni si Conditii de Utilizare – inainte de fiecare vizita, pentru a fi la curent cu toate schimbarile si amendamentele aparute.

Site-ul eyfel.ro, este detinut si administrat de societatea PREMIUM PARFUM S.R.L, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 42277709, cu sediul social in Șoseaua de Centură 2-4 Tunari, E-mail: contact@eyfel.ro.

Navigarea pe site-ul eyfel.ro, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator.

EYFEL PARFUM SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre eyfel.ro si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul interactiunii.

Definitii:

Site – reprezinta pagina de internet apartinand PREMIUM PARFUM S.R.L,, care se afla la adresa www.eyfel.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / afisate online.

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul eyfel.ro.

TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informatii, reclame, etc si constituie “continutul” site-ului eyfel.ro care este proprietatea companiei EYFEL PARFUM SRL. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Parcurgerea si utilizarea site-ului eyfel.ro reprezinta acceptarea fara limitari sau rezerve de catre Dumneavoastra a prezentilor termeni si conditii. eyfel.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe www.eyfel.ro.

DESCRIERE SITE

eyfel.ro este un site web de prezentare. Informatiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea EYFEL PARFUM SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului eyfel.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor PREMIUM PARFUM S.R.L,

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Completarea FORMULARULUI DE CONTACT va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres si neechivoc pentru folosirea datelor personale in scopul contactarii, transmiterii de mesaje, intocmirea de rapoarte. PREMIUM PARFUM S.R.L., nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de inscriere. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania

LIMITAREA RASPUNDERII

Societatea PREMIUM PARFUM S.R.L, nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi rezultand din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Societatea PREMIUM PARFUM S.R.L, nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: – utilizarea site-ului se face pe propria raspundere; Societatea PREMIUM PARFUM S.R.L, se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. Societatea PREMIUM PARFUM S.R.L, nu ofera nicio garantie ca:

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

– calitatea oricaror, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;

– orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.eyfel.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la societatea PREMIUM PARFUM S.R.L. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.eyfel.ro. PREMIUM PARFUM S.R.L. nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.eyfel.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Returnarea produselor
Nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a acestora! Coletele primite incepand cu a 15 a zi de la trimiterea acestora, se vor refuza.

Returnarea coletului catre EYFEL, se va face tinand cont de urmatoarele detalii: se vor scrie pe o coala A4 urmatoarele informatii de returnare a comenzii:

  • numele persoanei care a efectuat comanda;
  • numele si contul bancar (IBAN) in care doriti sa vi se returneze suma achitata prin comanda;
  • motivul returnarii;
  • produsul/produsele returnate.

Returnarea se va face pe adresa EYFEL: Șoseaua de Centură 2-4 Tunari.

In vederea returnarii produselor trebuie respectati urmatorii pasi:

  • Produsele trebuie returnate in aceeasi stare cum au fost trimise;
  • Trebuie sa contina etichetele si documentele cu care au fost trimise;
  • Nu se accepta colete cu ramburs, cheltuielile de retur vor fi suportate integral de catre client;
  • Cheltuielile transportului de retur vor fi suportate de catre EYFEL, in cazul in care returnarea se face exclusive din vina EYFEL (produsul prezinta vreun defect, este necorespunzator marimii cerute, sau este alt model decat cel comandat);
  • Cheltuielile transportului de retur vor fi suportate de catre client, in cazul in care acesta a transmis masurile gresite sau pur si smplu s-a razgandit;
  • Contravaloarea produselor va fi returnata in maxim 30 zile lucratoare, prin transfer bancar.

In ceea ce priveste schimbul produselor, daca se doreste altceva in schimbul produsului comandat initial, efectuati o noua comanda cu produsul dorit in schimb si mentionati in campul de Observatii ca este vorba de un schimb, precizand numele produsului initial.

DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni si conditii, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termeni si Conditii sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si Conditiilor a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii Utilizatorul site-ului www.eyfel.roc ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Informatii plata si livrare puteti consulta aici.

De asemenea puteti consulta Politica noastra de Confidentialitate.
De asemenea puteti consulta Politica de cookies.